Vimby byder velkommen til De fire istider.

Tristheden var stor, da Michel sagde farvel efter 21 år, men bare rolig Vimby har nu overtaget De fire istider og inviterer nu på is.

I Vimby vi siger tak til Michel for at vi kan købe gode opskrifter, blive oplært, få mange råd og trække på hans store erfaring. Det er ambitionen at fastholde det unikke kvalitetsniveau på isen og forsætte med at unge mennesker fra Hjortshøj laver isvafler til jer.

Købet af De fire istider er blevet muligt med lån og donation fra Grundejerforeningen Andelssamfundet. For Andelssamfundet er det vigtigt at være med til at skabe inkluderende fællesskaber som rækker ud i byen. Vimby sender en stor tak til Grundejerforeningen Andelssamfundet for hjælpen.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod initiativet og komme her forbi for at nyde isen og støtte initiativet.

1 thought on “Vimby byder velkommen til De fire istider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *